Tolfta Gårds aktiviteter

Tolfta Gårds aktiviteter

Turridning med häst på egen hand eller själv efter karta. Pris och mer information hittar ni under fliken Hästverksamhet.


Klapphage med getter och får. Till hagen är ni alltid välkomna. De mindre barnen behöver ha vuxet sällskap så att djuren inte blir skrämda. Det finns även fluffiga små kaniner som älskar att bli matade med maskrosblad.


Tipspromenad för stora och små som finns tillgänglig när ni själva önskar och är givetvis gratis. Promenaden är ca 2 km lång och de 12 naturfrågorna finns gömda i fågelholkar.


Äventyrsbanan är lämpad för barn i alla åldrar. De allra minsta kanske behöver en vuxens hjälpandehand medans de äldre barnen kan tävla i snabbhet för att få mer spänning i banan. Här finns även en linbana och ett pickningbord för att avnjuta medhavd mat. All lek sker på eget ansvar och aktiviteten är gratis.


I vår sjö Täljaren kan man fiska Gädda, Aborre och de vanligaste sötvattensfiskarna. Fiskekort löser man på gården och det kostar 50:-/ dag alt. 200:-/ vecka. Barn upp till 13 år fiskar gratis med betalande vuxen.


Vi hyr ut roddbåtar och kanoter. De kostar 50:-/ timme eller 200.- för en heldag. Flytvästar finns för utlåning.


Ta dig ljudlöst fram på Täljaren med vår härliga flotte.

En underbar naturupplevelse som passar perfekt för bad, fiske, kalas, kompisgäng eller med familjen.

På flotten finns det plats för upp till 10 personer. Flotten är utrustad med elmotor, bord, stolar, badstege och även picknikservis och disknig ingår i hyran.  Flotten hyrs ut hel eller halvdag 1500:-/ 800:-


Vedeldad bastu. När ni hyr bastun så har er sällskap 2 timmars bastutid. Bastun är föreldat till bestämt klockslag.

Kostnad 100:-/ vuxen, barn upp till 10 år 50:- mindebitering 200:-


Badtunna och bastu. När ni bokar badtunna och bastu så kan ert sällskap njuta av 3 timmars härligt bad. Inför varje nytt sällskap fyller vi tunnan med nytt sjövatten och värmer det till behaglig badtemperatur UTAN tillsatta kemikalier. Vår vedeldade kamin sitter på utsidan av karet.

Pris från 1500:-


Femkamp kan vi erbjuda efter överenskommelse till lite större sällskap. Luftgevär, bollar, pilbågsskytte, golf, vattenspruta, lassokastning, hästskokastning...........

150:-/ person


Lerduveskytte erbjuder vi till lite större sällskap efter överenskommelse. Här ingår 12 skott, 2 på fasta mål och 10 rörliga. 260:-/ person